Vijf gewonden en heel veel schade na ongeval Claes de Vrieselaan Rotterdam

vrijdag 12 september 2014 22:18

Rotterdam – Bij een ongeluk op de kruising Claes de Vrieselaan met de Schietbaanlaan zijn vrijdagavond vijf gewonden gevallen. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, waarvan één van hen er volgens de politie slecht aan toe is. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Bij aankomst zat één van hen nog in het voertuig maar zat niet bekneld. Ambulance personeel wist het slachtoffer uit de auto te halen.

Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter verleende eveneens medische assistentie. Volgens omstanders zou één van de voertuig veel te hard hebben gereden. De bestuurder kon niet meer remmen waardoor een enorme klap met een ravage als gevolg niet meer te voorkomen was. De puinhoop is na het politieonderzoek opgeruimd.

Foto’s : Twitter Jer @_Sidekid

BxWd9X4CMAEK5Vp BxWd8dgCQAE8Lpr BxWd7bvCAAAsixD BxWd6ZICYAA-e4b

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vijf gewonden en heel veel schade na ongeval Claes de Vrieselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeluk op de kruising Claes de Vrieselaan met de Schietbaanlaan zijn vrijdagavond vijf gewonden gevallen. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, waarvan één van hen er volgens de politie slecht aan toe is. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Bij aankomst zat één van hen nog in het voertuig maar zat niet bekneld. Ambulance personeel wist het slachtoffer uit de auto te halen.

Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter verleende eveneens medische assistentie. Volgens omstanders zou één van de voertuig veel te hard hebben gereden. De bestuurder kon niet meer remmen waardoor een enorme klap met een ravage als gevolg niet meer te voorkomen was. De puinhoop is na het politieonderzoek opgeruimd.

Foto’s : Twitter Jer @_Sidekid

BxWd9X4CMAEK5Vp BxWd8dgCQAE8Lpr BxWd7bvCAAAsixD BxWd6ZICYAA-e4b

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!