Grote brand in loods stichting “Zuidwester” Oosthavendijk Middelharnis

Date:

Share post:

Middelharnis – In een loods op de Oosthavendijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart voor twee een grote brand uitgebroken in een loods. De loods die eigendom is van stichting Zuidwester stond bij aankomst van de brandweer al volledig in de brand. In eerste instantie begon de brand waarschijnlijk klein en werd de brandweer voor een buitenbrand gestuurd. Daar aangekomen was er geen redden meer aan.

De brandweer is met groot materieel en mankracht uitgerukt om de brand te bestrijden. Het is niet bekend of andere loodsen bedreigd worden door het vuur. Stichting Zuidwester is een bedrijf dat werk bied aan mensen met een verstandelijke beperking. Ook worden er mensen opgevangen die continu zorg nodig hebben. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Twitter Rudolf Kuijper

brand-oosthavendijk-middelharnis2

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd