Grote brand in loods stichting “Zuidwester” Oosthavendijk Middelharnis

zaterdag 13 september 2014 02:09

Middelharnis – In een loods op de Oosthavendijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart voor twee een grote brand uitgebroken in een loods. De loods die eigendom is van stichting Zuidwester stond bij aankomst van de brandweer al volledig in de brand. In eerste instantie begon de brand waarschijnlijk klein en werd de brandweer voor een buitenbrand gestuurd. Daar aangekomen was er geen redden meer aan.

De brandweer is met groot materieel en mankracht uitgerukt om de brand te bestrijden. Het is niet bekend of andere loodsen bedreigd worden door het vuur. Stichting Zuidwester is een bedrijf dat werk bied aan mensen met een verstandelijke beperking. Ook worden er mensen opgevangen die continu zorg nodig hebben. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Twitter Rudolf Kuijper

brand-oosthavendijk-middelharnis2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in loods stichting “Zuidwester” Oosthavendijk Middelharnis
Schrijver:

 

 

Middelharnis – In een loods op de Oosthavendijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart voor twee een grote brand uitgebroken in een loods. De loods die eigendom is van stichting Zuidwester stond bij aankomst van de brandweer al volledig in de brand. In eerste instantie begon de brand waarschijnlijk klein en werd de brandweer voor een buitenbrand gestuurd. Daar aangekomen was er geen redden meer aan.

De brandweer is met groot materieel en mankracht uitgerukt om de brand te bestrijden. Het is niet bekend of andere loodsen bedreigd worden door het vuur. Stichting Zuidwester is een bedrijf dat werk bied aan mensen met een verstandelijke beperking. Ook worden er mensen opgevangen die continu zorg nodig hebben. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Twitter Rudolf Kuijper

brand-oosthavendijk-middelharnis2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!