Man gewond bij overval Sportlaan Rotterdam

zaterdag 13 september 2014 12:29

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een anti-kraak woning aan de Sportlaan overvallen door vier gewapende mannen. De mannen drongen de woning binnen en sloegen de 27-jarige op het hoofd, mede hierom is hij behandeld in het ziekenhuis. Met twee mobiele telefoons en een computer als buit is het viertal op de vlucht geslagen. In het voormalige gebouw van een voetbalvereniging heeft de politie een onderzoek ingesteld, hier zijn diverse sporen veiliggesteld die van pas kunnen zijn in het onderzoek.

 

0 reacties

Man gewond bij overval Sportlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een anti-kraak woning aan de Sportlaan overvallen door vier gewapende mannen. De mannen drongen de woning binnen en sloegen de 27-jarige op het hoofd, mede hierom is hij behandeld in het ziekenhuis. Met twee mobiele telefoons en een computer als buit is het viertal op de vlucht geslagen. In het voormalige gebouw van een voetbalvereniging heeft de politie een onderzoek ingesteld, hier zijn diverse sporen veiliggesteld die van pas kunnen zijn in het onderzoek.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!