Vermiste Didy (86) aangetroffen in Nieuwerkerk aan den IJssel

zaterdag 13 september 2014 12:15

Rotterdam – De 86-jarige vermiste Didy is zaterdagochtend in ‘redelijk goede gezondheid’ aangetroffen in Nieuwerkerk aan den IJssel, zo laat de politie weten. Volgens RTV Rijnmond werd de vrouw met uitdrogingsverschijnselen aangetroffen bij een hoveniersbedrijf op een bedrijventerrein aan de Hoofdweg.

Met uitdrogingsverschijnselen is de 86-jarige Didy naar het ziekenhuis vervoerd. Met behulp van een politiehelikopter en politiehonden werd de afgelopen dagen gezocht in de omgeving van het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Waar de vrouw zich de afgelopen dagen heeft bevonden is niet bekend.

Foto : Politie Rotterdam Oost

Wij vinden het hartverwarmend om te zien dat onze inwoners betrokken zijn hun medemens. Dit maakt ons trots op Rotterdam Oost (en ieder ander die meegeholpen heeft). Iedereen bedankt!

Wij vinden het hartverwarmend om te zien dat onze inwoners betrokken zijn hun medemens. Dit maakt ons trots op Rotterdam Oost (en ieder ander die meegeholpen heeft). Iedereen bedankt! Politie Rotterdam Oost

 

0 reacties

Vermiste Didy (86) aangetroffen in Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De 86-jarige vermiste Didy is zaterdagochtend in ‘redelijk goede gezondheid’ aangetroffen in Nieuwerkerk aan den IJssel, zo laat de politie weten. Volgens RTV Rijnmond werd de vrouw met uitdrogingsverschijnselen aangetroffen bij een hoveniersbedrijf op een bedrijventerrein aan de Hoofdweg.

Met uitdrogingsverschijnselen is de 86-jarige Didy naar het ziekenhuis vervoerd. Met behulp van een politiehelikopter en politiehonden werd de afgelopen dagen gezocht in de omgeving van het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Waar de vrouw zich de afgelopen dagen heeft bevonden is niet bekend.

Foto : Politie Rotterdam Oost

Wij vinden het hartverwarmend om te zien dat onze inwoners betrokken zijn hun medemens. Dit maakt ons trots op Rotterdam Oost (en ieder ander die meegeholpen heeft). Iedereen bedankt!

Wij vinden het hartverwarmend om te zien dat onze inwoners betrokken zijn hun medemens. Dit maakt ons trots op Rotterdam Oost (en ieder ander die meegeholpen heeft). Iedereen bedankt! Politie Rotterdam Oost

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!