Hulpdiensten ontruimen woningen door defecte gaskraan in woning Oudedijk Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag met spoed ter plaatse gekomen op de Oudedijk nadat een man op leeftijd zijn gaskraan niet meer dicht kon draaien. Ondanks diverse pogingen om de gaskraan dicht te draaien lukte de man dit niet, hoe het kon dat de kraan niet meer dicht wilde is niet bekend.

Vanwege het vrijkomende gas zijn omliggende woningen uit voorzorg ontruimd door de hulpdiensten, ook is er een afzetting gevormd. Zodra de gaskraan werd dicht gedraaid werden er metingen verricht om te kijken hoeveel gas er is vrijgekomen bij het incident. Omdat er geen bijzonderheden uit de metingen kwamen is het pand vrijgegeven en konden de ontruimde bewoners terugkeren naar hun woningen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5282 DSC_5283 DSC_5284 DSC_5285

- Advertisement -

Gerelateerd