Groot onderzoek na verdwijning zwakbegaafde Ikram El-Oulkadi Rotterdam

zondag 14 september 2014 17:23

Rotterdam – De vermissing van de 18-jarige zwakbegaafde Ikram El-Oulkadi baart de politie ernstige zorgen. Ikram wordt sinds vrijdagmiddag 12 september vermist nadat zij door een taxi thuis werd afgezet in Rotterdam Noord nadat zij uit school kwam, echter is zij niet thuis aangekomen.

Op het moment dat de vermissing is gemeld is er een grootschalig onderzoek ingesteld, dit heeft nog geen verblijfplaats opgeleverd. Ikram droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte broek met daarboven een zwart hemd en een crémekleurig kanten vestje, overigens is zij ongeveer 1 meter 57 lang en heeft donkere ogen.

Indien u informatie heeft over de vermissing van de 18-jarige Ikram El-Oulkadi neemt u dan contact op met de politie via het contactformulier, >KLIK HIER<. Ook kunt u contact opnemen via 0900-8844.

ikramel-oulkadinieuw

 

0 reacties

Groot onderzoek na verdwijning zwakbegaafde Ikram El-Oulkadi Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De vermissing van de 18-jarige zwakbegaafde Ikram El-Oulkadi baart de politie ernstige zorgen. Ikram wordt sinds vrijdagmiddag 12 september vermist nadat zij door een taxi thuis werd afgezet in Rotterdam Noord nadat zij uit school kwam, echter is zij niet thuis aangekomen.

Op het moment dat de vermissing is gemeld is er een grootschalig onderzoek ingesteld, dit heeft nog geen verblijfplaats opgeleverd. Ikram droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte broek met daarboven een zwart hemd en een crémekleurig kanten vestje, overigens is zij ongeveer 1 meter 57 lang en heeft donkere ogen.

Indien u informatie heeft over de vermissing van de 18-jarige Ikram El-Oulkadi neemt u dan contact op met de politie via het contactformulier, >KLIK HIER<. Ook kunt u contact opnemen via 0900-8844.

ikramel-oulkadinieuw

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!