Man met vuurwapen bedreigd agenten Stieltjesstraat Den-Haag

zondag 14 september 2014 19:41

Den haag – In de Stieltjesstraat is vanmiddag een flat door de politie omsingeld nadat een bewoner een vuurwapen trok toen de politie voor zijn deur stond. De man uit Den Haag is inmiddels aangehouden. De politie ging naar de woning omdat de bewoner nog boetes had openstaan. De man raakte overstuur toen hij de agenten voor zijn deur zag staan en pakte een vuurwapen. De politie heeft de flat verlaten en de man gaf zich uitendelijk over.

 

0 reacties

Man met vuurwapen bedreigd agenten Stieltjesstraat Den-Haag
Schrijver:

 

 

Den haag – In de Stieltjesstraat is vanmiddag een flat door de politie omsingeld nadat een bewoner een vuurwapen trok toen de politie voor zijn deur stond. De man uit Den Haag is inmiddels aangehouden. De politie ging naar de woning omdat de bewoner nog boetes had openstaan. De man raakte overstuur toen hij de agenten voor zijn deur zag staan en pakte een vuurwapen. De politie heeft de flat verlaten en de man gaf zich uitendelijk over.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!