Motoragent schiet tijdens achtervolging in Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – De politie hield rond 23.30 uur op het Rakkersveld drie scooterrijders staande. Bij de controle bleek een van de bromscooters, een Gilera Runner, gestolen te zijn. Hierop sloegen de scooterrijders op de vlucht. De motoragent zette de achtervolging in en kwam daarbij rond 23.45 uur op de Griekenlandlaan ten val.

Op de Griekenlandlaan zag de motoragent de gestolen Gilera rijden. Een poging hem staande te houden mislukte doordat de scooterrijder tegen het voorwiel van de agent reed, die hierbij ten val kwam. De agent loste een schot maar de scooterrijder ontkwam. De motoragent is niet gewond geraakt.

Foto’s: Rick Juffermans

DSC00155 DSC00157 DSC00167 DSC00176

- Advertisement -

Gerelateerd