Twee gewonden bij motorongeval Willemsbrug Rotterdam

zondag 14 september 2014 17:09

Rotterdam – Omstreeks 05:05 uur kreeg de meldkamer ambulance van Rotterdam een melding van een ongeval met een motor met 2 opzittenden. Hierop zijn direct 2 ambulances, het Mobiel Medisch Team en de politie ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de ambulance en politie lagen de 2 slachtoffers op de grond waar getuigen zich over ontfermd hadden.

Omdat niet bekend was wat het letsel van de slachtoffers zou zijn, zijn beide slachtoffers gestabiliseerd op een wervelplank met nekkraag. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancebemanning ondersteund waarna beide slachtoffers met spoed zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek.

De politie heeft ter plaatse het verkeer om het ongeval heen geleid en via de meldkamer de Technische Ongevallendienst ter plaatse verzocht om het incident in kaart te brengen door middel van sporenonderzoek om op die manier de mogelijke oorzaak te achterhalen.

DSCN4107DSCN4104DSCN4108DSCN4110DSCN4119DSCN4125DSCN4114DSCN4115

 

2 Reacties

  1. Robert

    Ik reed gister een paar meter voor hun en heb het zien gebeuren in me achteruit rij spiegel. Weet iemand hoe deze twee personen heten ik heb de ambulance voor ze gebeld, maar ik ben echt benieuwd hoe het met ze gaat.. Bedankt voor de moeite wie der op reageert.

    • Dado Hodžić

      Ja robert ik heb het samen met jou zien gebeuren. Graag wil ik ook weten hoe deze personen heten, en wat hun situatie is 😉

Twee gewonden bij motorongeval Willemsbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 05:05 uur kreeg de meldkamer ambulance van Rotterdam een melding van een ongeval met een motor met 2 opzittenden. Hierop zijn direct 2 ambulances, het Mobiel Medisch Team en de politie ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de ambulance en politie lagen de 2 slachtoffers op de grond waar getuigen zich over ontfermd hadden.

Omdat niet bekend was wat het letsel van de slachtoffers zou zijn, zijn beide slachtoffers gestabiliseerd op een wervelplank met nekkraag. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancebemanning ondersteund waarna beide slachtoffers met spoed zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek.

De politie heeft ter plaatse het verkeer om het ongeval heen geleid en via de meldkamer de Technische Ongevallendienst ter plaatse verzocht om het incident in kaart te brengen door middel van sporenonderzoek om op die manier de mogelijke oorzaak te achterhalen.

DSCN4107DSCN4104DSCN4108DSCN4110DSCN4119DSCN4125DSCN4114DSCN4115

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!