Twee gewonden bij motorongeval Willemsbrug Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Omstreeks 05:05 uur kreeg de meldkamer ambulance van Rotterdam een melding van een ongeval met een motor met 2 opzittenden. Hierop zijn direct 2 ambulances, het Mobiel Medisch Team en de politie ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de ambulance en politie lagen de 2 slachtoffers op de grond waar getuigen zich over ontfermd hadden.

Omdat niet bekend was wat het letsel van de slachtoffers zou zijn, zijn beide slachtoffers gestabiliseerd op een wervelplank met nekkraag. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancebemanning ondersteund waarna beide slachtoffers met spoed zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek.

De politie heeft ter plaatse het verkeer om het ongeval heen geleid en via de meldkamer de Technische Ongevallendienst ter plaatse verzocht om het incident in kaart te brengen door middel van sporenonderzoek om op die manier de mogelijke oorzaak te achterhalen.

DSCN4107DSCN4104DSCN4108DSCN4110DSCN4119DSCN4125DSCN4114DSCN4115

- Advertisement -

2 REACTIES

  1. Ik reed gister een paar meter voor hun en heb het zien gebeuren in me achteruit rij spiegel. Weet iemand hoe deze twee personen heten ik heb de ambulance voor ze gebeld, maar ik ben echt benieuwd hoe het met ze gaat.. Bedankt voor de moeite wie der op reageert.

    • Ja robert ik heb het samen met jou zien gebeuren. Graag wil ik ook weten hoe deze personen heten, en wat hun situatie is 😉

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd