Twee gewonden bij aanrijding Gaardedreef Zoetermeer

maandag 15 september 2014 19:02

Bij een aanrijding op de Gaardedreef zijn vanmiddag omstreeks 17:00 twee personen gewond geraakt. één van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht de ander kon zijn weg na een controle van het ambulance personeel weer vervolgen. De verkeerspolitie is ook ter plaatse geweest om onderzoek te doen.

 

Foto’s: Rick Juffermans

 

IMG_3677 IMG_3678

 

0 reacties

Twee gewonden bij aanrijding Gaardedreef Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Bij een aanrijding op de Gaardedreef zijn vanmiddag omstreeks 17:00 twee personen gewond geraakt. één van de slachtoffers is naar het ziekenhuis gebracht de ander kon zijn weg na een controle van het ambulance personeel weer vervolgen. De verkeerspolitie is ook ter plaatse geweest om onderzoek te doen.

 

Foto’s: Rick Juffermans

 

IMG_3677 IMG_3678

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!