Flinke mist ging gepaard met veel ongevallen

dinsdag 16 september 2014 08:44

Regio – De dag ging vanmorgen van start met op veel plekken in veel mist. Door deze dichte mist ontstonden er veel ongevallen die aan de mist waren gerelateerd. Op de A58 in Zeeland ging het goed mis. Ruim 150 voertuigen waren betrokken bij een ongeval. Er vielen twee doden, en tientallen personen raakten gewond.

Ook in Bleiswijk gebeurde er een ongeval op de Edisonlaan. In de stad was er eveneens sprake van veel ongevallen. Op de Dordtselaan, Eendrachtsplein, Vasteland en Doklaan gebeurden er ongevallen. Of deze ook gerelateerd waren aan de mist is niet bekend

Foto : Patrick Kamper-Hazewindus

MIST-Patrick-Kamper

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke mist ging gepaard met veel ongevallen
Schrijver:

 

 

Regio – De dag ging vanmorgen van start met op veel plekken in veel mist. Door deze dichte mist ontstonden er veel ongevallen die aan de mist waren gerelateerd. Op de A58 in Zeeland ging het goed mis. Ruim 150 voertuigen waren betrokken bij een ongeval. Er vielen twee doden, en tientallen personen raakten gewond.

Ook in Bleiswijk gebeurde er een ongeval op de Edisonlaan. In de stad was er eveneens sprake van veel ongevallen. Op de Dordtselaan, Eendrachtsplein, Vasteland en Doklaan gebeurden er ongevallen. Of deze ook gerelateerd waren aan de mist is niet bekend

Foto : Patrick Kamper-Hazewindus

MIST-Patrick-Kamper

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!