Gewonde na ongeval tussen auto en fietser Edisonlaan Bleiswijk

dinsdag 16 september 2014 17:05

Bleiswijk – Op de Edisonlaan in Bleiswijk is vanmorgen een fietster gewond geraakt na een aanrijding met de auto. Omdat het slachtoffer korte tijd niet aanspreekbaar was, kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer werd na stabilisatie met spoed naar een ziekenhuis in Zoetermeer gebracht.

Daar bleek het letsel van het slachtoffer mee te vallen. De politie heeft de oorzaak van het ongeval in kaart gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval tussen auto en fietser Edisonlaan Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Op de Edisonlaan in Bleiswijk is vanmorgen een fietster gewond geraakt na een aanrijding met de auto. Omdat het slachtoffer korte tijd niet aanspreekbaar was, kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer werd na stabilisatie met spoed naar een ziekenhuis in Zoetermeer gebracht.

Daar bleek het letsel van het slachtoffer mee te vallen. De politie heeft de oorzaak van het ongeval in kaart gebracht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!