Meerdere gewonden nadat stadsbus HTM op boom klapt Hengelolaan Den Haag

dinsdag 16 september 2014 16:43

Den Haag – Bij een ongeval op de Hengelolaan met een lijnbus van vervoersmaatschappij HTM zijn vanmorgen meerdere gewonden gevallen. De bus raakte door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en klapte daarna op een boom. De chauffeur en tien passagiers raakte daarbij  gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk is de chauffeur van de bus onwel geworden.

In de bus zaten 20 tot 25 passagiers. Alle personen zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. Uiteindelijk werden er acht van hen, inclusief de chauffeur per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Om dit te kunnen realiseren werden er ambulances vanuit Hollands-Midden en Rotterdam-Rijnmond ingezet. Omdat er veel hulpdiensten aanwezig waren, werd er GRIP 1 gemaakt. Deze opschaling zorgt ervoor dat de aanwezige hulpdiensten ter plaatse beter kunnen worden aangestuurd door een aparte meldkamer.

De politie heeft doormiddel van een sporenonderzoek het ongeval in kaart gebracht. Een berger heeft rond twee uur de bus geborgen.

Foto : Redactie Nieuws op Beeld

IMG-20140916-WA0007_resized

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere gewonden nadat stadsbus HTM op boom klapt Hengelolaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Bij een ongeval op de Hengelolaan met een lijnbus van vervoersmaatschappij HTM zijn vanmorgen meerdere gewonden gevallen. De bus raakte door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en klapte daarna op een boom. De chauffeur en tien passagiers raakte daarbij  gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk is de chauffeur van de bus onwel geworden.

In de bus zaten 20 tot 25 passagiers. Alle personen zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. Uiteindelijk werden er acht van hen, inclusief de chauffeur per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Om dit te kunnen realiseren werden er ambulances vanuit Hollands-Midden en Rotterdam-Rijnmond ingezet. Omdat er veel hulpdiensten aanwezig waren, werd er GRIP 1 gemaakt. Deze opschaling zorgt ervoor dat de aanwezige hulpdiensten ter plaatse beter kunnen worden aangestuurd door een aparte meldkamer.

De politie heeft doormiddel van een sporenonderzoek het ongeval in kaart gebracht. Een berger heeft rond twee uur de bus geborgen.

Foto : Redactie Nieuws op Beeld

IMG-20140916-WA0007_resized

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!