Nietsvermoedende automobilist rijdt door na ongeval met fietser Doklaan Rotterdam

dinsdag 16 september 2014 10:07

Rotterdam – Bij een ongeval op de Doklaan is een fietser lichtgewond geraakt na een ongeval. De automobilist die waarschijnlijk niet doorhad betrokken te zijn bij het ongeval was daarbij doorgereden. Een getuige had het kenteken van de auto genoteerd en deze doorgegeven.

Na telefonisch contact met de bestuurder kwam deze direct terug naar het ongeval om zich te laten informeren. Hij gaf aan niets te hebben gemerkt van het ongeval. Het slachtoffer een vrouw had last van haar knie en is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nietsvermoedende automobilist rijdt door na ongeval met fietser Doklaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval op de Doklaan is een fietser lichtgewond geraakt na een ongeval. De automobilist die waarschijnlijk niet doorhad betrokken te zijn bij het ongeval was daarbij doorgereden. Een getuige had het kenteken van de auto genoteerd en deze doorgegeven.

Na telefonisch contact met de bestuurder kwam deze direct terug naar het ongeval om zich te laten informeren. Hij gaf aan niets te hebben gemerkt van het ongeval. Het slachtoffer een vrouw had last van haar knie en is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!