Straaljager veroorzaakt harde knal tijdens testvlucht Zuid-Holland

dinsdag 16 september 2014 16:11

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn bewoners uit Zuid-Holland flink opgeschrikt door een harde knal, een straaljager van de Koninklijke Luchtmacht bleek door de geluidsbarriére te zijn gegaan. Veel mensen reageerden op Twitter over de knal, zo reageerden onder andere mensen uit Zeeland, Breda en Sliedrecht. De knal ontstond tijdens een testvlucht, zo laat de Koninklijke Luchtmacht weten.

 

 

0 reacties

Straaljager veroorzaakt harde knal tijdens testvlucht Zuid-Holland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn bewoners uit Zuid-Holland flink opgeschrikt door een harde knal, een straaljager van de Koninklijke Luchtmacht bleek door de geluidsbarriére te zijn gegaan. Veel mensen reageerden op Twitter over de knal, zo reageerden onder andere mensen uit Zeeland, Breda en Sliedrecht. De knal ontstond tijdens een testvlucht, zo laat de Koninklijke Luchtmacht weten.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!