Zuurstoffles veroorzaakt brand tijdens opsteken sigaret Zevenkampse Ring Rotterdam [VIDEO]

dinsdag 16 september 2014 20:23

Rotterdam – Een bewoner is dinsdagavond gewond geraakt in verzorgingshuis de Vijf Havens aan de Zevenkampse Ring na mogelijk het opsteken van een sigaret. De bewoner stak een sigaret op in de woning terwijl een zuurstoffles open stond, dit veroorzaakte vervolgens een kleine brand met mogelijk een steekvlam waarop de vrouw nog onbekende verwondingen opliep, zo laat een woordvoerder aan Nieuws op Beeld weten.

Brandweerpersoneel kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, deze is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Een gealarmeerd Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter gealarmeerd werd kon hierop worden afgemeld. BHV’ers van het verzorgingshuis hebben enkele omliggende bewoners opgevangen, zij konden nadat de woning is geventileerd terugkeren naar hun verblijfplaats.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5302 DSC_5304 DSC_5306 DSC_5308 DSC_5309 DSC_5311

 

0 reacties

Zuurstoffles veroorzaakt brand tijdens opsteken sigaret Zevenkampse Ring Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bewoner is dinsdagavond gewond geraakt in verzorgingshuis de Vijf Havens aan de Zevenkampse Ring na mogelijk het opsteken van een sigaret. De bewoner stak een sigaret op in de woning terwijl een zuurstoffles open stond, dit veroorzaakte vervolgens een kleine brand met mogelijk een steekvlam waarop de vrouw nog onbekende verwondingen opliep, zo laat een woordvoerder aan Nieuws op Beeld weten.

Brandweerpersoneel kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, deze is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Een gealarmeerd Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter gealarmeerd werd kon hierop worden afgemeld. BHV’ers van het verzorgingshuis hebben enkele omliggende bewoners opgevangen, zij konden nadat de woning is geventileerd terugkeren naar hun verblijfplaats.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5302 DSC_5304 DSC_5306 DSC_5308 DSC_5309 DSC_5311

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!