zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Auto in brand na mogelijke plofkraak station Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – NS Station Vlaardingen Oost is afgesloten voor het treinverkeer nadat vannacht een auto naar binnen is gereden en in brand was gevlogen. Volgens de politie zou het gaan om een mogelijke plofkraak. Omstreeks half vier kwam de melding binnen bij de hulpdiensten dat er brand woedde in het station. Ter plaatse werd er een in brand gestoken grijze golf aangetroffen in het pand. Volgens de politie zou de autozijn gestolen. De schade die is ontstaan is enorm.

Treinen stoppen dan ook niet op het station. Zij kunnen inmiddels wel het station voorbijrijden. De politie heeft geen gewonde aangetroffen, zij onderzoeken het incident of er misschien een kleine mogelijkheid bestaat dat er iemand per ongeluk naar binnen is gereden. Wel is de pinautomaat zwaar beschadigd geraakt. Het is nog niet bekend of er wat is buit gemaakt.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -