Auto in brand na mogelijke plofkraak station Vlaardingen

woensdag 17 september 2014 08:16

Vlaardingen – NS Station Vlaardingen Oost is afgesloten voor het treinverkeer nadat vannacht een auto naar binnen is gereden en in brand was gevlogen. Volgens de politie zou het gaan om een mogelijke plofkraak. Omstreeks half vier kwam de melding binnen bij de hulpdiensten dat er brand woedde in het station. Ter plaatse werd er een in brand gestoken grijze golf aangetroffen in het pand. Volgens de politie zou de autozijn gestolen. De schade die is ontstaan is enorm.

Treinen stoppen dan ook niet op het station. Zij kunnen inmiddels wel het station voorbijrijden. De politie heeft geen gewonde aangetroffen, zij onderzoeken het incident of er misschien een kleine mogelijkheid bestaat dat er iemand per ongeluk naar binnen is gereden. Wel is de pinautomaat zwaar beschadigd geraakt. Het is nog niet bekend of er wat is buit gemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand na mogelijke plofkraak station Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – NS Station Vlaardingen Oost is afgesloten voor het treinverkeer nadat vannacht een auto naar binnen is gereden en in brand was gevlogen. Volgens de politie zou het gaan om een mogelijke plofkraak. Omstreeks half vier kwam de melding binnen bij de hulpdiensten dat er brand woedde in het station. Ter plaatse werd er een in brand gestoken grijze golf aangetroffen in het pand. Volgens de politie zou de autozijn gestolen. De schade die is ontstaan is enorm.

Treinen stoppen dan ook niet op het station. Zij kunnen inmiddels wel het station voorbijrijden. De politie heeft geen gewonde aangetroffen, zij onderzoeken het incident of er misschien een kleine mogelijkheid bestaat dat er iemand per ongeluk naar binnen is gereden. Wel is de pinautomaat zwaar beschadigd geraakt. Het is nog niet bekend of er wat is buit gemaakt.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!