Vrachtwagenchauffeur rijdt lichtmast kapot Reigerlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een vrachtwagenchauffeur heeft woensdagochtend flinke schade aan een lichtmast veroorzaakt bij een eenzijdig ongeval op de Reigerlaan. De kraan die zich op de vrachtwagen bevond raakte de bovenkant van de lichtmast waarna deze werd meegetrokken. Medewerkers van Handhaving Capelle aan den IJssel hebben de Reigerlaan tussen de Rivierweg en de Kerklaan afgesloten omdat de lichtmast dreigde om te vallen.

Met behulp van de Calamiteitendienst is de lichtmast uiteindelijk verwijderd waarna het verkeer weer kon worden vrijgegeven. Zover bekend raakte de vrachtwagenchauffeur niet gewond, inmiddels zijn er tijdelijke verkeersborden geplaatst op de Reigerlaan tot er een nieuwe mast is.

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

BxuGpC6CcAE0AmU Bxuh9-TIYAEJQps BxuhdSqIMAAxlt_ BxuQt0sCYAA4vVI

- Advertisement -

Gerelateerd