zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Gewonde bij ongeval oprit A16 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval op de oprit van de Van Brienenoord is woensdagmiddag een man gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing terwijl zij op de oprit richting het centrum reden, hierdoor kreeg de voorliggende auto een flinke klap. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren, met een nekkraag kon het slachtoffer zelfstandig de ambulance in stappen ondanks dat de man eerst op een brancard werd gelegd.

De bestuurder van het voertuig is overgebracht naar het ziekenhuis om hier onderzocht te worden op eventueel letsel. Het verkeer wat de oprit wilde nemen raakte voor korte duur gestremd, dit heeft echter geen file’s veroorzaakt.

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws.nl

foto1 foto2 foto3

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -