Gewonde bij ongeval oprit A16 Rotterdam

woensdag 17 september 2014 16:57

Rotterdam – Bij een ongeval op de oprit van de Van Brienenoord is woensdagmiddag een man gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing terwijl zij op de oprit richting het centrum reden, hierdoor kreeg de voorliggende auto een flinke klap. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren, met een nekkraag kon het slachtoffer zelfstandig de ambulance in stappen ondanks dat de man eerst op een brancard werd gelegd.

De bestuurder van het voertuig is overgebracht naar het ziekenhuis om hier onderzocht te worden op eventueel letsel. Het verkeer wat de oprit wilde nemen raakte voor korte duur gestremd, dit heeft echter geen file’s veroorzaakt.

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws.nl

foto1 foto2 foto3

 

0 reacties

Gewonde bij ongeval oprit A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval op de oprit van de Van Brienenoord is woensdagmiddag een man gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing terwijl zij op de oprit richting het centrum reden, hierdoor kreeg de voorliggende auto een flinke klap. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren, met een nekkraag kon het slachtoffer zelfstandig de ambulance in stappen ondanks dat de man eerst op een brancard werd gelegd.

De bestuurder van het voertuig is overgebracht naar het ziekenhuis om hier onderzocht te worden op eventueel letsel. Het verkeer wat de oprit wilde nemen raakte voor korte duur gestremd, dit heeft echter geen file’s veroorzaakt.

Foto’s : Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws.nl

foto1 foto2 foto3

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!