Man gewond na schietpartij Entrepotstraat Rotterdam

woensdag 17 september 2014 04:05

Rotterdam – Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na aanleiding van een schietpartij. De politie kreeg een melding dat er meerdere schoten zouden zijn gehoord. De agenten die een kijkje gingen nemen troffen op de Stieltjesstraat met de Entrepotstraat een man gewond aan.

Hij bleek lichtgewond geraakt te zijn nadat er was geschoten. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Ter plaatse zijn er diverse sporen veiliggesteld. De politie onderzoekt het incident. Heeft u informatie die van belang kan zijn in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto : Ad Staal

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na schietpartij Entrepotstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na aanleiding van een schietpartij. De politie kreeg een melding dat er meerdere schoten zouden zijn gehoord. De agenten die een kijkje gingen nemen troffen op de Stieltjesstraat met de Entrepotstraat een man gewond aan.

Hij bleek lichtgewond geraakt te zijn nadat er was geschoten. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Ter plaatse zijn er diverse sporen veiliggesteld. De politie onderzoekt het incident. Heeft u informatie die van belang kan zijn in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto : Ad Staal

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!