Oude mortierbom aangetroffen tijdens graafwerkzaamheden Hoek van Holland

woensdag 17 september 2014 14:39

Hoek van Holland – In Hoek van Holland is woensdagochtend tijdens graafwerkzaamheden een klein explosief aangetroffen aan de Dokter Diamantlaan. Leden van de Explosieven Opruimingsdienst hebben het projectiel, een kleine mortierbom rond de 30 centimeter veiliggesteld en laten ontploffen op een braakliggend terrein.

De laatste tijd worden er meerdere explosieven aangetroffen tijdens werkzaamheden, mede hierom wordt er tijdens het graven goed opgelet. Het projectiel is waarschijnlijk afkomstig uit de tweede wereldoorlog, omliggende bewoners liepen geen gevaar op.

 

0 reacties

Oude mortierbom aangetroffen tijdens graafwerkzaamheden Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – In Hoek van Holland is woensdagochtend tijdens graafwerkzaamheden een klein explosief aangetroffen aan de Dokter Diamantlaan. Leden van de Explosieven Opruimingsdienst hebben het projectiel, een kleine mortierbom rond de 30 centimeter veiliggesteld en laten ontploffen op een braakliggend terrein.

De laatste tijd worden er meerdere explosieven aangetroffen tijdens werkzaamheden, mede hierom wordt er tijdens het graven goed opgelet. Het projectiel is waarschijnlijk afkomstig uit de tweede wereldoorlog, omliggende bewoners liepen geen gevaar op.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!