vrijdag, januari 21, 2022
6.8 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Rode ballon in de Nieuwe Maas laat hulpdiensten massaal uitrukken Maasboulevard Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een rode ballon heeft woensdagavond voor veel opschudding gezorgd op de Maasboulevard. Een voorbijganger belde het alarmnummer nadat hij in het water iets zag drijven, mede hierop kwamen de hulpdiensten met veel materieel en twee duikteams ter plaatse. Omdat bij aankomst van de hulpdiensten het drijvende projectiel al richting de Willemsbrug dreef werd er daar een onderzoek ingesteld.

Uit onderzoek bleek dat het in dit geval niet om een persoon maar een rode ballon bleek te gaan, de hulpdiensten konden hierop dan ook terugkeren naar de kazerne. Een politieboot heeft samen met de Watertaxi de rode ballon uit het water gevist, dit om meerdere meldingen te voorkomen.

DSCN4138 DSCN4139 DSCN4141 DSCN4142

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,121VolgersVolg
- advertentie -