Rode ballon in de Nieuwe Maas laat hulpdiensten massaal uitrukken Maasboulevard Rotterdam

woensdag 17 september 2014 18:29

Rotterdam – Een rode ballon heeft woensdagavond voor veel opschudding gezorgd op de Maasboulevard. Een voorbijganger belde het alarmnummer nadat hij in het water iets zag drijven, mede hierop kwamen de hulpdiensten met veel materieel en twee duikteams ter plaatse. Omdat bij aankomst van de hulpdiensten het drijvende projectiel al richting de Willemsbrug dreef werd er daar een onderzoek ingesteld.

Uit onderzoek bleek dat het in dit geval niet om een persoon maar een rode ballon bleek te gaan, de hulpdiensten konden hierop dan ook terugkeren naar de kazerne. Een politieboot heeft samen met de Watertaxi de rode ballon uit het water gevist, dit om meerdere meldingen te voorkomen.

DSCN4138 DSCN4139 DSCN4141 DSCN4142

 

0 reacties

Rode ballon in de Nieuwe Maas laat hulpdiensten massaal uitrukken Maasboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een rode ballon heeft woensdagavond voor veel opschudding gezorgd op de Maasboulevard. Een voorbijganger belde het alarmnummer nadat hij in het water iets zag drijven, mede hierop kwamen de hulpdiensten met veel materieel en twee duikteams ter plaatse. Omdat bij aankomst van de hulpdiensten het drijvende projectiel al richting de Willemsbrug dreef werd er daar een onderzoek ingesteld.

Uit onderzoek bleek dat het in dit geval niet om een persoon maar een rode ballon bleek te gaan, de hulpdiensten konden hierop dan ook terugkeren naar de kazerne. Een politieboot heeft samen met de Watertaxi de rode ballon uit het water gevist, dit om meerdere meldingen te voorkomen.

DSCN4138 DSCN4139 DSCN4141 DSCN4142

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!