zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Twee politievoertuigen botsen tijdens rit met arrestant Abram van Rijckevorselweg Rotterdam [VIDEO]

- advertentie -

Rotterdam – Twee politiewagens zijn woensdagavond 17 september op elkaar geklapt tijdens een zogenoemde spoedrit. De twee reden richting bureau Slotlaan met een arrestant die nogal lastig was. Om hem snel op het bureau te krijgen werd er met enige spoed richting het politiebureau gereden om hem daar snel in een cel te kunnen zetten. In de bocht vanaf het Kralingseplein naar de Abram van Rijckevorsel weg klapten door een nog onbekende oorzaak een hondenwagen op het busje met de arrestant. Twee agenten raakten daarbij lichtgewond.

Een ambulance kwam ter plaatse om de twee agenten voor onderzoek naar het ziekenhuis over te brengen. De arrestant hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie sloot in verband met het onderzoek het Kralingseplein in de richting van de Abram van Rijckevorselweg af. Ook de afrit vanaf de van Brienenoordbrug werd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid om de afrit Jacques Duthilweg te nemen. Automobilisten vanuit Rotterdam werden verzocht om te draaien op het IJsselmondseplein in Rotterdam-Zuid. Nadat het sporenonderzoek klaar was werden de twee voertuigen geborgen. Omstreeks half negen kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Ingezonden

Ongeval-Kralingseplein-01

Ongeval-Kralingseplein-003 Ongeval-Kralingseplein-002 Ongeval-Kralingseplein-004 Ongeval-Kralingseplein-005

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -