Complete chaos op snelweg A20 & A16 na ongeval Rotterdam

donderdag 18 september 2014 10:16

Rotterdam – Een ernstig ongeval op de A20 heeft donderdagochtend voor een complete chaos gezorgd op de A20 en A16. Vanwege het ongeval is de A20 Gouda – Hoek van Holland compleet afgesloten ter hoogte van knooppunt Terbregseplein. Door het ongeval is er in beide richtingen sprake van een file in verband met kijkers, in totaal staat er op dit moment 12 kilometer file. Hoelang de wegafsluiting nog gaat duren is niet bekend.

 

0 reacties

Complete chaos op snelweg A20 & A16 na ongeval Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ernstig ongeval op de A20 heeft donderdagochtend voor een complete chaos gezorgd op de A20 en A16. Vanwege het ongeval is de A20 Gouda – Hoek van Holland compleet afgesloten ter hoogte van knooppunt Terbregseplein. Door het ongeval is er in beide richtingen sprake van een file in verband met kijkers, in totaal staat er op dit moment 12 kilometer file. Hoelang de wegafsluiting nog gaat duren is niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!