Fietser gewond na aanrijding met tram Honingerdijk Rotterdam

donderdag 18 september 2014 13:06

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een tram en een fietser is donderdagochtend een man gewond geraakt op de Honingerdijk. Tijdens het oversteken zag de fietser de tram over het hoofd, deze kon echter niet meer op tijd afremmen waarop een botsing ontstond. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren, de man liep bij het ongeval een hoofdwond op.

Vanwege het ongeval werd de Honingerdijk in beide richtingen afgesloten, brandweerpersoneel kwam ter plaatse voor een mogelijke beknelling, hiervan bleek echter geen sprake waarop zij konden terugkeren naar de kazerne. Nadat het onderzoek werd afgerond is de brandweer vooralsnog ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, hierna kon de weg weer worden vrij gegeven. Over de toestand van de fietser is niets bekend, zowel de tram als de fiets liepen aanzienlijke schade op.

Foto’s : Marjolein Streng | Wijkagent Rotterdam Kralingen-West

BxzeO2LIMAAiFyN BxzjiQ6IYAA3mqX

 

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met tram Honingerdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een tram en een fietser is donderdagochtend een man gewond geraakt op de Honingerdijk. Tijdens het oversteken zag de fietser de tram over het hoofd, deze kon echter niet meer op tijd afremmen waarop een botsing ontstond. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren, de man liep bij het ongeval een hoofdwond op.

Vanwege het ongeval werd de Honingerdijk in beide richtingen afgesloten, brandweerpersoneel kwam ter plaatse voor een mogelijke beknelling, hiervan bleek echter geen sprake waarop zij konden terugkeren naar de kazerne. Nadat het onderzoek werd afgerond is de brandweer vooralsnog ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, hierna kon de weg weer worden vrij gegeven. Over de toestand van de fietser is niets bekend, zowel de tram als de fiets liepen aanzienlijke schade op.

Foto’s : Marjolein Streng | Wijkagent Rotterdam Kralingen-West

BxzeO2LIMAAiFyN BxzjiQ6IYAA3mqX

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!