Gewonde na steekincident treinstation Stationsweg Maassluis

donderdag 18 september 2014 10:26

Maassluis – Donderdagochtend is een man gewond geraakt na een steekincident op het NS treinstation aan de Stationsweg. Het slachtoffer werd tijdens een ruzie in zijn arm gestoken met een scherp voorwerp, ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Toegesnelde eenheden van de politie kon een verdachte aanhouden op basis van een doorgegeven signalement. Wat zich aan het steekincident vooraf heeft afgespeeld is niet bekend, inmiddels is er een onderzoek ingesteld en zijn bewakingsbeelden van het treinstation veiliggesteld.

 

0 reacties

Gewonde na steekincident treinstation Stationsweg Maassluis
Schrijver:

 

 

Maassluis – Donderdagochtend is een man gewond geraakt na een steekincident op het NS treinstation aan de Stationsweg. Het slachtoffer werd tijdens een ruzie in zijn arm gestoken met een scherp voorwerp, ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Toegesnelde eenheden van de politie kon een verdachte aanhouden op basis van een doorgegeven signalement. Wat zich aan het steekincident vooraf heeft afgespeeld is niet bekend, inmiddels is er een onderzoek ingesteld en zijn bewakingsbeelden van het treinstation veiliggesteld.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!