Politie pakt verdachte van vijf straatroven Rotterdam-Charlois

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hielden donderdag 18 september een 19-jarige Rotterdammer aan die verdacht wordt van meerdere straatroven. Tussen 3 en 16 september werden vijf vrouwen in Charlois onder bedreiging beroofd van hun tas en in één geval een fiets. De slachtoffers gaven allen een signalement van de straatrover op met veel overeenkomstige kenmerken. Politieagenten onderzochten de zaak intensief en achterhaalden de identiteit van de vermoedelijke straatrover.

Donderdagochtend werd de man die verdacht wordt van deze serie berovingen in Rotterdamdoor leden van het Teamparaatheid  aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij verhoord. Vier berovingen vonden overdag plaats op de Rhoonse Groenebaan, de Driemanssteeweg, het Kalverpad (2), een vijfde beroving rond middernacht op de Langenhorst.

Bron officieel persbericht politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd