Drie jongens aangehouden als verdachte van beroving Kortekade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 19 september rond 19:15 uur drie jongens aangehouden die kort ervoor een 34-jarige Rotterdamse op de Kortekade hadden beroofd van haar rugzak. De vrouw raakte niet gewond. De hulp van getuigen was van grote waarde voor de politie. Het slachtoffer belde om 19:00 uur het alarmnummer 112 nadat ze beroofd was. Ze zat op een bankje toen de daders haar belaagden en haar beroofden van haar rugzak met persoonlijke bezittingen.

Toegesnelde agenten startten direct een zoekactie waarbij de hulp van burgers via Burgernet werd ingezet. Met hulp van diverse getuigen konden agenten de dieven korte tijd later aanhouden op de Taborstraat en de Weteringstraat. Een deel van de bezittingen van het slachtoffer, waaronder een iPad, zijn veilig gesteld. De jonge dieven in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar zijn voor verhoor over gebracht naar een politiebureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd