Drie jongens aangehouden als verdachte van beroving Kortekade Rotterdam

vrijdag 19 september 2014 23:43

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 19 september rond 19:15 uur drie jongens aangehouden die kort ervoor een 34-jarige Rotterdamse op de Kortekade hadden beroofd van haar rugzak. De vrouw raakte niet gewond. De hulp van getuigen was van grote waarde voor de politie. Het slachtoffer belde om 19:00 uur het alarmnummer 112 nadat ze beroofd was. Ze zat op een bankje toen de daders haar belaagden en haar beroofden van haar rugzak met persoonlijke bezittingen.

Toegesnelde agenten startten direct een zoekactie waarbij de hulp van burgers via Burgernet werd ingezet. Met hulp van diverse getuigen konden agenten de dieven korte tijd later aanhouden op de Taborstraat en de Weteringstraat. Een deel van de bezittingen van het slachtoffer, waaronder een iPad, zijn veilig gesteld. De jonge dieven in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar zijn voor verhoor over gebracht naar een politiebureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie jongens aangehouden als verdachte van beroving Kortekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 19 september rond 19:15 uur drie jongens aangehouden die kort ervoor een 34-jarige Rotterdamse op de Kortekade hadden beroofd van haar rugzak. De vrouw raakte niet gewond. De hulp van getuigen was van grote waarde voor de politie. Het slachtoffer belde om 19:00 uur het alarmnummer 112 nadat ze beroofd was. Ze zat op een bankje toen de daders haar belaagden en haar beroofden van haar rugzak met persoonlijke bezittingen.

Toegesnelde agenten startten direct een zoekactie waarbij de hulp van burgers via Burgernet werd ingezet. Met hulp van diverse getuigen konden agenten de dieven korte tijd later aanhouden op de Taborstraat en de Weteringstraat. Een deel van de bezittingen van het slachtoffer, waaronder een iPad, zijn veilig gesteld. De jonge dieven in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar zijn voor verhoor over gebracht naar een politiebureau.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!