Smeulend isolatiemateriaal zet auto vol rook Tempelberg Zoetermeer

vrijdag 19 september 2014 14:29

Zoetermeer – Vrijdagmiddag heeft de eigenaar van een personenauto rond 14:25 uur een brand ontdekt op de parkeerplaats aan de Tempelberg. De eigenaar en omstanders hebben met een poederblusser een eerste  geslaagde bluspoging gedaan. Later heeft de brandweer het overgenomen en hoefde alleen te controleren of er daadwerkelijk brand was.

Dit bleek echter niet het geval, het bleek te gaan om isolatiemateriaal wat in de kofferbak lag en is gaan smeulen.  Gelukkig liep het voertuig geen grote schade op

Foto : Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

0 reacties

Smeulend isolatiemateriaal zet auto vol rook Tempelberg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Vrijdagmiddag heeft de eigenaar van een personenauto rond 14:25 uur een brand ontdekt op de parkeerplaats aan de Tempelberg. De eigenaar en omstanders hebben met een poederblusser een eerste  geslaagde bluspoging gedaan. Later heeft de brandweer het overgenomen en hoefde alleen te controleren of er daadwerkelijk brand was.

Dit bleek echter niet het geval, het bleek te gaan om isolatiemateriaal wat in de kofferbak lag en is gaan smeulen.  Gelukkig liep het voertuig geen grote schade op

Foto : Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!