Bestelbus beschadigd na mogelijke brandstichting Gerdesiaweg Rotterdam

zaterdag 20 september 2014 04:10

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bestelbus op de Gerdesiaweg zwaar beschadigd geraakt na mogelijke brandstichting. De brandweer kwam met spoed ter plaatse na een melding van een voertuigbrand, eenmaal ter plaatse bleek de brand al grotendeels uit te zijn. Brandweerlieden hebben nog enkele bluswerkzaamheden verricht.

Politieagentes hebben ter plaatse de verklaringen opgenomen van de eigenaar van de auto, alsmede zijn enkele getuigen gehoord. Of er daadwerkelijk sprake is geweest van brandstichting zal uit het onderzoek moeten blijken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2632 IMG_2631 IMG_2628

 

0 reacties

Bestelbus beschadigd na mogelijke brandstichting Gerdesiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bestelbus op de Gerdesiaweg zwaar beschadigd geraakt na mogelijke brandstichting. De brandweer kwam met spoed ter plaatse na een melding van een voertuigbrand, eenmaal ter plaatse bleek de brand al grotendeels uit te zijn. Brandweerlieden hebben nog enkele bluswerkzaamheden verricht.

Politieagentes hebben ter plaatse de verklaringen opgenomen van de eigenaar van de auto, alsmede zijn enkele getuigen gehoord. Of er daadwerkelijk sprake is geweest van brandstichting zal uit het onderzoek moeten blijken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2632 IMG_2631 IMG_2628

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!