Man (80) overvallen in woning Spiegelnisserkade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 80-jarige man is zaterdagavond omstreeks acht uur overvallen in zijn woning aan de Spiegelnisserkade. Twee vrouwen belden bij de woning aan, waarop de bewoner open deed. De twee stormden vervolgens naar binnen, en daarop volgden nog een man en een vrouw. Ze doorzochten de woning terwijl de man werd vastgehouden en vertrokken vervolgens zonder buit in een felle bruine personenauto.

De man belde na de overval direct de politie. Deze kwamen ter plaatse en stelden in de omgeving een onderzoek in. Echter konden ze de verdachten niet meer traceren. De politie zet het onderzoek verder voort en is daarbij op zoek naar getuigen of mensen die het viertal heeft zien rijden of herkent. Voor tips en het doorgeven van informatie kan gebeld worden met 0900-8844.

Signalementen
Vrouw 1: stevig postuur, blank, ongeveer 27 jaar, 1.70m, zwart krullend haar tot op schouders, donkere broek, donkere jas.

Vrouw 2: slank, licht getint, 20-30 jaar, 1.65m, licht blond haar, lichte blouse en broek, grijs vest

Vrouw 3: stevig postuur, licht getint, ongeveer 45 jaar, 1.75m, donker haar tot schouders, lichte kleding

Man: normaal postuur, licht getint, 27-30 jaar, 1.65-1.70m, zwart krullend haar tot op schouder, licht grijs jack, donkere broek

overval-spiegelnisserkade-01 overval-spiegelnisserkade-03 overval-spiegelnisserkade-02

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd