Man valt van hoogte renovatie flat Sophiakade Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een man zwaargewond geraakt na een val op de Sophiakade. De man bleek bij aankomst vanuit een flat te zijn gevallen die hermetisch is afgesloten ter renovatie, wat de man hier te zoeken had is niet bekend. Een Mobiel Medisch Team en de brandweer kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren.

Na stabilisatie door de hulpdiensten is het slachtoffer zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, er bleek onder andere sprake te zijn van letsel aan het been. De politie heeft de kleding van de man, die overigens nog aan een hek hing veiliggesteld. Wat de man te zoeken had in het renovatiepand is niet bekend, als hij uit behandeld is in het ziekenhuis zal de politie hem aanhouden en nader verhoren.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek & Rick Juffermans Video : Joëy Heijstek

IMG_3701

Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-00 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-02 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-03 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-04 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-07 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-09 IMG_3702 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-01 Foto-Sophiakade-RTD-Gp-FMS-05

 

- Advertisement -

Gerelateerd