Moerdijk kleurt rood door affakkelen Shell

zaterdag 20 september 2014 12:59

Moerdijk – Vanavond is in de wijde omgeving van Moerdijk een rode gloed te zien door affakkelen bij Shell Moerdijk. Volgens brandweer midden en west Brabant komt het door te veel gas in de leidingen. Vooral in de om liggende dorpen is het vuur en het licht goed te zien.

Foto : Ferry Krauweel

IMG_9121

 

0 reacties

Moerdijk kleurt rood door affakkelen Shell
Schrijver:

 

 

Moerdijk – Vanavond is in de wijde omgeving van Moerdijk een rode gloed te zien door affakkelen bij Shell Moerdijk. Volgens brandweer midden en west Brabant komt het door te veel gas in de leidingen. Vooral in de om liggende dorpen is het vuur en het licht goed te zien.

Foto : Ferry Krauweel

IMG_9121

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!