Feyenoordsupporters slopen trein tussen Gouda en Rotterdam

zondag 21 september 2014 17:40

Rotterdam – Een grote groep Feyenoordsupporters die op weg waren naar de klassieker Feyenoord-Ajax hebben diverse treinen vernield. Bij Utrecht werd een trein ontruimd, en tussen Gouda en Rotterdam raakte een trein zo zwaar beschadigd dat deze uit dienst moest worden genomen. In de zwaar beschadigde trein werd vuurwerk afgestoken. De NS vond het daarna niet meer verantwoord om de trein door te laten rijden.

De supporters zijn onder politiebegeleiding in een andere trein over gezet. Voor het incident kon nog niemand worden aangehouden. De NS zal proberen de schade op de daders te verhalen. Het is niet bekend of in de trein camerabewaking aanwezig was.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Feyenoordsupporters slopen trein tussen Gouda en Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een grote groep Feyenoordsupporters die op weg waren naar de klassieker Feyenoord-Ajax hebben diverse treinen vernield. Bij Utrecht werd een trein ontruimd, en tussen Gouda en Rotterdam raakte een trein zo zwaar beschadigd dat deze uit dienst moest worden genomen. In de zwaar beschadigde trein werd vuurwerk afgestoken. De NS vond het daarna niet meer verantwoord om de trein door te laten rijden.

De supporters zijn onder politiebegeleiding in een andere trein over gezet. Voor het incident kon nog niemand worden aangehouden. De NS zal proberen de schade op de daders te verhalen. Het is niet bekend of in de trein camerabewaking aanwezig was.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!