Vrouw (43) beroofd van ketting in deuropening Perentuin Barendrecht

zondag 21 september 2014 17:34

Barendrecht – Een nog onbekende man heeft zondagmiddag een 43-jarige vrouw beroofd van haar ketting. De man belde bij de woning in de Perentuin van het slachtoffer aan om zogenaamd ansichtkaarten te verkopen. De vrouw deed nietsvermoedend open, waarna het om een babbeltruc bleek te gaan.

De man probeerde de woning binnen te komen maar de vrouw weerde de man af. In die afweerreactie trok de man de ketting van de vrouw haar nek. Hij ging er vervolgens vandoor en is nog spoorloos. De vrouw raakte niet gewond.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (43) beroofd van ketting in deuropening Perentuin Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een nog onbekende man heeft zondagmiddag een 43-jarige vrouw beroofd van haar ketting. De man belde bij de woning in de Perentuin van het slachtoffer aan om zogenaamd ansichtkaarten te verkopen. De vrouw deed nietsvermoedend open, waarna het om een babbeltruc bleek te gaan.

De man probeerde de woning binnen te komen maar de vrouw weerde de man af. In die afweerreactie trok de man de ketting van de vrouw haar nek. Hij ging er vervolgens vandoor en is nog spoorloos. De vrouw raakte niet gewond.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!