Vrouw (72) geslagen door onbekende man met eigen wandelstok Dordtsestraatweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 72-jarige vrouw uit Rotterdam is zaterdagmiddag rond 12.10 uur mishandeld door een onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is hierbij op zoek naar getuigen. Ook is men op zoek naar twee personen die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van de man.

De vrouw liep rond 12.10 uur haar hondje uit te laten aan het begin van de Dordtsestraatweg (gezien vanaf Zuidplein). Plotseling kwam er een onbekende man op haar af gerend. Hij pakte de wandelstok van de vrouw af en sloeg haar. De vrouw kwam hierbij ten val en liep een verwonding aan haar hoofd op. De echtgenoot van de vrouw (73), die het voorval zag gebeuren, kwam naar buiten om in te grijpen en kreeg ook een tik van de man. Vervolgens ging de man er vandoor in de richting van het Valkenierspark. Volgens een getuige zou hij daar nog twee mensen hebben aangevallen.

- Advertisement -

Toen de melding bij de meldkamer binnenkwam, zijn hulpdiensten er meteen op af gegaan. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis waar zij behandeld is aan haar hoofdwond. Diverse politievoertuigen startten een zoekactie naar de man, maar dit leverde helaas niets op.

Er is daarna meteen een vervolgonderzoek op gestart. Hiervoor vraagt de politie mensen die getuige zijn geweest van het incident, en die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen. Dat geldt ook voor de twee personen in het park die eveneens door de man zouden zijn aangevallen.

Het signalement van de man: 1.60m, zeer donkere huidskleur, kaal, grijze broek, blauwe rugzak/plunjebaal. Mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...