Vrouw (72) geslagen door onbekende man met eigen wandelstok Dordtsestraatweg Rotterdam

zondag 21 september 2014 17:30

Rotterdam – Een 72-jarige vrouw uit Rotterdam is zaterdagmiddag rond 12.10 uur mishandeld door een onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is hierbij op zoek naar getuigen. Ook is men op zoek naar twee personen die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van de man.

De vrouw liep rond 12.10 uur haar hondje uit te laten aan het begin van de Dordtsestraatweg (gezien vanaf Zuidplein). Plotseling kwam er een onbekende man op haar af gerend. Hij pakte de wandelstok van de vrouw af en sloeg haar. De vrouw kwam hierbij ten val en liep een verwonding aan haar hoofd op. De echtgenoot van de vrouw (73), die het voorval zag gebeuren, kwam naar buiten om in te grijpen en kreeg ook een tik van de man. Vervolgens ging de man er vandoor in de richting van het Valkenierspark. Volgens een getuige zou hij daar nog twee mensen hebben aangevallen.

Toen de melding bij de meldkamer binnenkwam, zijn hulpdiensten er meteen op af gegaan. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis waar zij behandeld is aan haar hoofdwond. Diverse politievoertuigen startten een zoekactie naar de man, maar dit leverde helaas niets op.

Er is daarna meteen een vervolgonderzoek op gestart. Hiervoor vraagt de politie mensen die getuige zijn geweest van het incident, en die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen. Dat geldt ook voor de twee personen in het park die eveneens door de man zouden zijn aangevallen.

Het signalement van de man: 1.60m, zeer donkere huidskleur, kaal, grijze broek, blauwe rugzak/plunjebaal. Mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (72) geslagen door onbekende man met eigen wandelstok Dordtsestraatweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 72-jarige vrouw uit Rotterdam is zaterdagmiddag rond 12.10 uur mishandeld door een onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is hierbij op zoek naar getuigen. Ook is men op zoek naar twee personen die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van de man.

De vrouw liep rond 12.10 uur haar hondje uit te laten aan het begin van de Dordtsestraatweg (gezien vanaf Zuidplein). Plotseling kwam er een onbekende man op haar af gerend. Hij pakte de wandelstok van de vrouw af en sloeg haar. De vrouw kwam hierbij ten val en liep een verwonding aan haar hoofd op. De echtgenoot van de vrouw (73), die het voorval zag gebeuren, kwam naar buiten om in te grijpen en kreeg ook een tik van de man. Vervolgens ging de man er vandoor in de richting van het Valkenierspark. Volgens een getuige zou hij daar nog twee mensen hebben aangevallen.

Toen de melding bij de meldkamer binnenkwam, zijn hulpdiensten er meteen op af gegaan. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis waar zij behandeld is aan haar hoofdwond. Diverse politievoertuigen startten een zoekactie naar de man, maar dit leverde helaas niets op.

Er is daarna meteen een vervolgonderzoek op gestart. Hiervoor vraagt de politie mensen die getuige zijn geweest van het incident, en die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen. Dat geldt ook voor de twee personen in het park die eveneens door de man zouden zijn aangevallen.

Het signalement van de man: 1.60m, zeer donkere huidskleur, kaal, grijze broek, blauwe rugzak/plunjebaal. Mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!