Automobilist bekneld na kop-staart botsing Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is maandagmiddag bekneld komen te zitten na een ongeval tussen meerdere auto’s op de Abram van Rijckevorselweg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse na een melding van een ongeval met beknelling, ter plaatse bleek één van de automobilisten nog in zijn auto te zitten. Brandweerlieden hebben met behulp van een hydraulische schaar de deur van het voertuig verwijderd, met behulp van een wervelplank is het slachtoffer uit zijn auto gehaald.

Vanwege het ongeval is de Abram van Rijckevorselweg afgesloten tussen de Rivierweg en de Couwenhoekseweg, omdat het wegdek gereinigd moet worden zal dit nog enige tijd in beslag gaan nemen. De andere betrokken voertuigen liepen door het ongeval aanzienlijke schade op, de inzittenden bleven zover bekend ongedeerd. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal uit een onderzoek moeten blijken, Handhaving Capelle aan den IJssel is op dit moment ter plaatse om te assisteren bij het ongeval.

Foto’s : Wendy van Viegen & Handhaving Capelle

IMG-20140922-WA0029 IMG-20140922-WA0030 IMG-20140922-WA0024 IMG-20140922-WA0025 ByI2zANIYAAjHlo

- Advertisement -

Gerelateerd