Jongetje (7) op fiets overleden na ongeval met vrachtwagen Laan op Zuid Rotterdam

maandag 22 september 2014 08:41

Rotterdam – Op de kruising Laan op Zuid met de Rosestraat is vanochtend een 7-jarig jongetje om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd daar op zijn fiets aangereden door een vrachtwagen, dit gebeurde vermoedelijk nadat het jongetje met een klasgenootje overstak buiten het zicht van de 65-jarige vrachtwagenchauffeur. Diverse hulpdiensten rukten met spoed uit maar de hulp mocht niet meer baten.

Het slachtoffertje overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Voor het sporenonderzoek werd de Laan op Zuid vanaf de Rosestraat volledig afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De vrachtwagenchauffeur, een 65-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel is met zorg aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 Reacties

  1. Tanya Smiley

    sterkte voor alle betrokkeneen. en die het gezien hebben. veel sterkte voor de ouders.

  2. Fred Vellekoop

    Ai wat triest.
    Sterkte aan de nabestaanden.

Jongetje (7) op fiets overleden na ongeval met vrachtwagen Laan op Zuid Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de kruising Laan op Zuid met de Rosestraat is vanochtend een 7-jarig jongetje om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd daar op zijn fiets aangereden door een vrachtwagen, dit gebeurde vermoedelijk nadat het jongetje met een klasgenootje overstak buiten het zicht van de 65-jarige vrachtwagenchauffeur. Diverse hulpdiensten rukten met spoed uit maar de hulp mocht niet meer baten.

Het slachtoffertje overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Voor het sporenonderzoek werd de Laan op Zuid vanaf de Rosestraat volledig afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De vrachtwagenchauffeur, een 65-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel is met zorg aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!