zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Jongetje (7) op fiets overleden na ongeval met vrachtwagen Laan op Zuid Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de kruising Laan op Zuid met de Rosestraat is vanochtend een 7-jarig jongetje om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Het slachtoffer werd daar op zijn fiets aangereden door een vrachtwagen, dit gebeurde vermoedelijk nadat het jongetje met een klasgenootje overstak buiten het zicht van de 65-jarige vrachtwagenchauffeur. Diverse hulpdiensten rukten met spoed uit maar de hulp mocht niet meer baten.

Het slachtoffertje overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Voor het sporenonderzoek werd de Laan op Zuid vanaf de Rosestraat volledig afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De vrachtwagenchauffeur, een 65-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel is met zorg aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

- Advertisement -
- Advertentie -

2 REACTIES

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -