Man zwaargewond na steekpartij Burgemeester S’Jacobplein Rotterdam

maandag 22 september 2014 21:46

Rotterdam – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na een steekpartij op het Burgemeester S’Jacobplein nabij metrohalte Dijkzicht. Omstreeks kwart voer acht belde een passant dat hij een man zwaargewond had aangetroffen. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer hevig bloedend op straat aan. De man werd kort gestabiliseerd door het ambulancepersoneel om vervolgens met spoed naar het naastgelegen ziekenhuis te worden gebracht.

Omdat de mogelijkheid bestaat dat de man met de metro is gevlucht is in samenwerking met de RET, Cameratoezicht en de Politiehelikopter naar de man gezocht. Echter kon dit niet resulteren in een aanhouding. De politie heeft na het incident het plein afgesloten. er is gezocht naar sporen, waarbij en onder andere gebruik is gemaakt van speurhonden. De toestand van de man is nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na steekpartij Burgemeester S’Jacobplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na een steekpartij op het Burgemeester S’Jacobplein nabij metrohalte Dijkzicht. Omstreeks kwart voer acht belde een passant dat hij een man zwaargewond had aangetroffen. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer hevig bloedend op straat aan. De man werd kort gestabiliseerd door het ambulancepersoneel om vervolgens met spoed naar het naastgelegen ziekenhuis te worden gebracht.

Omdat de mogelijkheid bestaat dat de man met de metro is gevlucht is in samenwerking met de RET, Cameratoezicht en de Politiehelikopter naar de man gezocht. Echter kon dit niet resulteren in een aanhouding. De politie heeft na het incident het plein afgesloten. er is gezocht naar sporen, waarbij en onder andere gebruik is gemaakt van speurhonden. De toestand van de man is nog onbekend.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!