Man zwaargewond na steekpartij Burgemeester S’Jacobplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt na een steekpartij op het Burgemeester S’Jacobplein nabij metrohalte Dijkzicht. Omstreeks kwart voer acht belde een passant dat hij een man zwaargewond had aangetroffen. Ter plaatse gekomen agenten troffen het slachtoffer hevig bloedend op straat aan. De man werd kort gestabiliseerd door het ambulancepersoneel om vervolgens met spoed naar het naastgelegen ziekenhuis te worden gebracht.

Omdat de mogelijkheid bestaat dat de man met de metro is gevlucht is in samenwerking met de RET, Cameratoezicht en de Politiehelikopter naar de man gezocht. Echter kon dit niet resulteren in een aanhouding. De politie heeft na het incident het plein afgesloten. er is gezocht naar sporen, waarbij en onder andere gebruik is gemaakt van speurhonden. De toestand van de man is nog onbekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd