Bewoner loopt snijwonden op door inbreker Logger Maassluis

dinsdag 23 september 2014 10:36

Maassluis – Bij een woninginbraak heeft de bewoner door de inbreker snijwonden opgelopen. Een man brak dinsdagmorgen in maar dacht de bewoner niet thuis was. In een schermutseling liep de bewoner oppervlakkige snijwonden op. Deze hoefde niet behandeld te worden door de ambulancedienst. Na de inbraak ging de verdachte ervandoor op een rode fiets.

De verdachte betreft een licht getinte man, draagt een zwart jack een spijkerbroek en is ongeveer 1.70m lang. Hij rijdt op een rode fiets met rode fietstassen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner loopt snijwonden op door inbreker Logger Maassluis
Schrijver:

 

 

Maassluis – Bij een woninginbraak heeft de bewoner door de inbreker snijwonden opgelopen. Een man brak dinsdagmorgen in maar dacht de bewoner niet thuis was. In een schermutseling liep de bewoner oppervlakkige snijwonden op. Deze hoefde niet behandeld te worden door de ambulancedienst. Na de inbraak ging de verdachte ervandoor op een rode fiets.

De verdachte betreft een licht getinte man, draagt een zwart jack een spijkerbroek en is ongeveer 1.70m lang. Hij rijdt op een rode fiets met rode fietstassen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!