File door autobrand A16 Rotterdam

dinsdag 23 september 2014 09:13

Rotterdam – De brandweer moest vanmorgen uitrukken voor een autobrand op de A16 in Rotterdam. Tussen de van Brienenoordbrug en knooppunt Ridderkerk stond op de vluchtstrook een auto in de brand. Door de brand moesten twee rijstroken worden afgesloten. Twee tankautospuiten van de brandweer kwamen ter plaatse om het vuur te doven.

Achter het incident ontstond een file.  Een berger heeft de auto afgevoerd. Deze mag als totalloss worden beschouwd. Voor de eigenaar is vervoer geregeld.

Video en Foto : Frank Bouwens Youtube

autobrand-a16-23-9-14

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

File door autobrand A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest vanmorgen uitrukken voor een autobrand op de A16 in Rotterdam. Tussen de van Brienenoordbrug en knooppunt Ridderkerk stond op de vluchtstrook een auto in de brand. Door de brand moesten twee rijstroken worden afgesloten. Twee tankautospuiten van de brandweer kwamen ter plaatse om het vuur te doven.

Achter het incident ontstond een file.  Een berger heeft de auto afgevoerd. Deze mag als totalloss worden beschouwd. Voor de eigenaar is vervoer geregeld.

Video en Foto : Frank Bouwens Youtube

autobrand-a16-23-9-14

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!