Gewonde na kop-staart ongeval Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij een ongeval op de Hoofdweg-Zuid is dinsdag aan het eind van de middag een vrouw gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrouw op haar voorligger en raakte daardoor gewond. De brandweer die ter plaatse kwam voor een mogelijke beknelling heeft hand- en spandiensten verleend. Met wat geweld werd de deur geforceerd zodat er vrije werkruimte ontstond. Doormiddel van een wervelplank werd de vrouw uit haar voertuig gehaald.

Na wat medische zorg ter plaatse is ze overgebracht naar een ziekenhuis. Door het ongeval ontstond er een gigantische verkeersopstopping aan de Capelse zijde. Omdat de weg gebruikt wordt door spitsverkeer ontstonden er flinke files. Na een kort sporenonderzoek werden de voertuigen van de rijbaan gehaald en kon het verkeer weer over de rijbaan.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2736gp IMG_2744gp IMG_2746gp IMG_2753gp IMG_2757gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd