Gewonde na schietpartij, verdachte aangehouden Kwartslaan Rhoon

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rhoon – Een man is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt nadat hij door een vrouw werd neergeschoten in zijn woning aan de Kwartslaan. Omdat de situatie zorgwekkend was is direct het Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan om het slachtoffer te behandelen. De man is met spoed naar het Maasstad ziekenhuis overgebracht. Volgens RTV Rijnmond zou hij er ernstig aan toe zijn.

De politie kon na het incident direct een vrouw aanhouden. Het lijkt erop dat er in de woning iets is gebeurd waarna er werd geschoten. De politie heeft het portiek afgesloten en zal onderzoek doen in de woning. Hier zullen door onder andere medewerkers van de Forensische Opsporing.

Foto’s : Kevin Schenk zie meer op 112-Rijnmond.nl

Image00003 Image00011

https://twitter.com/J_Waasdorp/status/514352445645127680/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd