Losliggende stoeptegels veroorzaken twee gewonden met scooter Evenaar Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op dinsdag 23 september zijn een meisje en een jongen gewond geraakt nadat zij onderuit gingen door een losliggende stoeptegel. De twee reden op het fietspad toen zij plots onderuit gingen. Later bleek dat een stoeptegel van het fietspad was losgeschoten en mogelijk tegen de onderkant van de scooter was aangekomen. Daardoor raakte de scooter geblokkeerd en gingen zij onderuit. Een ambulance kwam ter plaatse voor de slachtoffers.

De jongen had een bloedneus en het meisje was er ernstiger aan toe. Met onbekende verwondingen is zij op een wervelplank naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Het fietspad langs de Evenaar is al jaren erg slecht. Bewoners beklagen zich volgens eigen zeggen al langer richting de gemeente.

Foto’s : Mark Swager en Jeffrey Jacobs

FMS-JEFF-evenaar-ongeval-23-09-14-01
Jeffrey Jacobs
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-04
Mark Swager
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-03
Mark Swager
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-02
Mark Swager
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-01
Mark Swager
FMS-JEFF-evenaar-ongeval-23-09-14-02
Jeffrey Jacobs
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-05
Mark Swager
FMS-JEFF-evenaar-ongeval-23-09-14-04
Jeffrey Jacobs
FMS-JEFF-evenaar-ongeval-23-09-14-03
Jeffrey Jacobs
Foto-mark-swager-MMT-evenaar-06
Mark Swager
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

  1. ja ik fiets daar ook vaak over heen ik hoop dat gemeente rotterdam nu wakker is geworden voordat er nog meer ongelukken gebeuren. het fietspad is echt aan vervanging toe. de veiligheid van de mens gaat toch voor of niet meer tegenwoordig.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd