Man op brommer gewond na aanrijding Zuiderparkweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden op zijn brommer. De man reed over de Zuiderparkweg toen het plots verkeerd ging in een situatie met een automobiliste. De automobiliste schepte de persoon op de scooter waarna hij ten val kwam.

Omdat de verwondingen ernstig leken is naast een ambulance het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen. Na stabilisatie is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het ongeval. De ernst van zijn verwondingen zijn niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk voor meer foto’s zie 112-rijnmond.nl 

Image00001 Image00002

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd