MMT assisteert bij éénzijdig ongeval met scooter Zwaluwenlaan Vlaardingen

dinsdag 23 september 2014 18:40

Vlaardingen – Een meisje en een jongen zijn dinsdagmiddag gewond geraakt doordat ze met een scooter ten val kwamen op de Zwaluwenlaan. Omdat de ernst van de verwondingen onduidelijk was kwamen met spoed een ambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Om een veilige werkomgeving te creëren sloot de politie de weg tijdelijk af.

Na stabilisatie werden beide slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooters van de twee zijn geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Kevin Harkema meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20140923-WA0032 IMG-20140923-WA0033 IMG-20140923-WA0034

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

MMT assisteert bij éénzijdig ongeval met scooter Zwaluwenlaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een meisje en een jongen zijn dinsdagmiddag gewond geraakt doordat ze met een scooter ten val kwamen op de Zwaluwenlaan. Omdat de ernst van de verwondingen onduidelijk was kwamen met spoed een ambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Om een veilige werkomgeving te creëren sloot de politie de weg tijdelijk af.

Na stabilisatie werden beide slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooters van de twee zijn geborgen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Kevin Harkema meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20140923-WA0032 IMG-20140923-WA0033 IMG-20140923-WA0034

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!