Snelweg A12 dicht na ongeval bij Bleiswijk

Date:

Share post:

Bleiswijk – Door een ongeval met meerdere voertuigen waaronder 1 motor is de snelweg A12 dinsdagmiddag afgesloten voor het verkeer. Het incident gebeurd omstreeks 15:10 uur in de richting van Utrecht nabij de op- en afritten bij Bleiswijk. Omdat het letsel er ernstig uit zag is de traumahelikopter op de snelweg geland. Het verkeer ondervindt daar grote hinder van doordat ze nu moeten passeren via de op- en afrit. In de richting van Den Haag was de linker rijstrook afgesloten omdat de motor onder de middengeleider door was geschoten.

Bij dit ongeval is de motorrijder zwaar gewond geraakt en na stabilisatie door het ambulance personeel en het Mobiel Medisch Team naar het ziekenhuis vervoerd.
Om de toedracht van het ongeval te achter halen is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie ter plaatse gekomen om onderzoek te doen en eventuele sporen veilig te stellen. Omstreeks 17:20 uur is de gehele snelweg weer vrijgegeven.

De oorzaak waardoor de motorrijder ten val is gekomen is te wijten aan het feit dat hij over een metalenplaat is gereden die op het wegdek lag. Deze plaat is vermoedelijk afkomstig van een vrachtwagen die normaal gesproken gebruikt wordt tijdens het afstempelen. Dit is om er voor te zorgen dat de vrachtwagen stabiel blijft staan tijdens werkzaamheden.

Heeft u een dergelijke plaat verloren of weet u wie een dergelijke plaat verloren heeft, dan verzoekte de Landelijk Eenheid van de politie te Driebergen om hun te bellen op 0343-535353.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd