Dode na schietpartij eethuis Mathenesserweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een schietpartij aan de Mathenesserweg is dinsdagavond één persoon overleden. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een conflict in of nabij het pand waarna er iemand nabij of in het eethuis waar op dat moment mensen aanwezig waren werd neergeschoten. Het slachtoffer raakte zwaargewond en moest gestabiliseerd worden door medewerkers van de ambulance en het Mobiel Medisch Team. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen.

Het is niet bekend of het slachtoffer daadwerkelijk is neergeschoten in het pand zelf. Hier zal later meer duidelijkheid over komen. De politie heeft de omgeving van het eethuis afgezet. Ook buiten op straat is een plaats delict gemaakt. Naar een verdachte wordt nog gezocht. Het is niet duidelijk wat de aanleiding voor het incident betreft. De politie zal nog een geruime tijd bezig zijn met het sporenonderzoek.

Foto’s : Kevin Harkema zie meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20140923-WA0025 IMG-20140923-WA0028 IMG-20140923-WA0031

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd