Beelden vrijgegeven overval opkopers via Marktplaats Rusthoflaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op maandagavond 30 juni omstreeks 18:30 vond een overval plaats op de Rusthoflaan, hierbij werden twee personen het slachtoffer. De twee slachtoffers wilden een partij babymelkpoeder afnemen die via Marktplaats te koop was aangeboden. Bij de zogenaamde opslagplaats aan de Rusthoflaan werden ze echter door vijf jongens overvallen.

Een van hen had een vuurwapen. Onder bedreiging daarvan moesten de slachtoffers hun geld afstaan. Door de onverwachte komst van een getuige, sloegen de overvallers op de vlucht. Er zijn beelden van hen beschikbaar gesteld door de politie. Indien u informatie heeft over het drietal wat hieronder wordt afgebeeld neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

Camerabeelden via Politie : 

rusthoflaan-overval-foto-trio rusthoflaan-trio-achterzijde-2 rusthoflaan-verdachte-1a rusthoflaan-verdachte-2 rusthoflaan-verdachte-3

 

- Advertisement -

Gerelateerd