Beelden vrijgegeven overval opkopers via Marktplaats Rusthoflaan Rotterdam

woensdag 24 september 2014 08:38

Rotterdam – Op maandagavond 30 juni omstreeks 18:30 vond een overval plaats op de Rusthoflaan, hierbij werden twee personen het slachtoffer. De twee slachtoffers wilden een partij babymelkpoeder afnemen die via Marktplaats te koop was aangeboden. Bij de zogenaamde opslagplaats aan de Rusthoflaan werden ze echter door vijf jongens overvallen.

Een van hen had een vuurwapen. Onder bedreiging daarvan moesten de slachtoffers hun geld afstaan. Door de onverwachte komst van een getuige, sloegen de overvallers op de vlucht. Er zijn beelden van hen beschikbaar gesteld door de politie. Indien u informatie heeft over het drietal wat hieronder wordt afgebeeld neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

Camerabeelden via Politie : 

rusthoflaan-overval-foto-trio rusthoflaan-trio-achterzijde-2 rusthoflaan-verdachte-1a rusthoflaan-verdachte-2 rusthoflaan-verdachte-3

 

 

0 reacties

Beelden vrijgegeven overval opkopers via Marktplaats Rusthoflaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op maandagavond 30 juni omstreeks 18:30 vond een overval plaats op de Rusthoflaan, hierbij werden twee personen het slachtoffer. De twee slachtoffers wilden een partij babymelkpoeder afnemen die via Marktplaats te koop was aangeboden. Bij de zogenaamde opslagplaats aan de Rusthoflaan werden ze echter door vijf jongens overvallen.

Een van hen had een vuurwapen. Onder bedreiging daarvan moesten de slachtoffers hun geld afstaan. Door de onverwachte komst van een getuige, sloegen de overvallers op de vlucht. Er zijn beelden van hen beschikbaar gesteld door de politie. Indien u informatie heeft over het drietal wat hieronder wordt afgebeeld neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

Camerabeelden via Politie : 

rusthoflaan-overval-foto-trio rusthoflaan-trio-achterzijde-2 rusthoflaan-verdachte-1a rusthoflaan-verdachte-2 rusthoflaan-verdachte-3

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!