Brandweerman Kazerne Groene Tuin overleden tijdens 24-uurs dienst

woensdag 24 september 2014 23:33

Rotterdam – Brandweerman Pierre Janssen is tijdens de 24-uurs dienst overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Tijdens het sporten op de Olympiaweg werd Pierre onwel. Zijn collega’s wisten hem succesvol te reanimeren waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Hier overleed hij alsnog aan de gevolgen van zijn hartstilstand. De redactie van Nieuws op Beeld wenst zijn familie, collega’s, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Pierre zat gestationeerd op de Kazerne aan de Groene Tuin in Rotterdam-IJsselmonde.

Op donderdag 25 september zullen op alle Kazernes de vlaggen halfstok hangen. Wilt u uw medeleven betuigen dan zou u een bloemetje kunnen leggen bij de brandweerkazerne gelegen aan de Groene Tuin.

 

Zie hieronder de tweet van Algemeen directeur veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweerman Kazerne Groene Tuin overleden tijdens 24-uurs dienst
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Brandweerman Pierre Janssen is tijdens de 24-uurs dienst overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Tijdens het sporten op de Olympiaweg werd Pierre onwel. Zijn collega’s wisten hem succesvol te reanimeren waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Hier overleed hij alsnog aan de gevolgen van zijn hartstilstand. De redactie van Nieuws op Beeld wenst zijn familie, collega’s, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Pierre zat gestationeerd op de Kazerne aan de Groene Tuin in Rotterdam-IJsselmonde.

Op donderdag 25 september zullen op alle Kazernes de vlaggen halfstok hangen. Wilt u uw medeleven betuigen dan zou u een bloemetje kunnen leggen bij de brandweerkazerne gelegen aan de Groene Tuin.

 

Zie hieronder de tweet van Algemeen directeur veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!