Brandweerman Kazerne Groene Tuin overleden tijdens 24-uurs dienst

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Brandweerman Pierre Janssen is tijdens de 24-uurs dienst overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Tijdens het sporten op de Olympiaweg werd Pierre onwel. Zijn collega’s wisten hem succesvol te reanimeren waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Hier overleed hij alsnog aan de gevolgen van zijn hartstilstand. De redactie van Nieuws op Beeld wenst zijn familie, collega’s, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Pierre zat gestationeerd op de Kazerne aan de Groene Tuin in Rotterdam-IJsselmonde.

Op donderdag 25 september zullen op alle Kazernes de vlaggen halfstok hangen. Wilt u uw medeleven betuigen dan zou u een bloemetje kunnen leggen bij de brandweerkazerne gelegen aan de Groene Tuin.

- Advertisement -

 

Zie hieronder de tweet van Algemeen directeur veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd